Підгузки Dada Extra Care Jumbo Bag 4 Maxi 7-16кг 82шт

500 

Артикул: 120141 Категорія:

Опис

Підгузки Dada Extra Care 4 призначені для дітей вагою від 7 до 16 кг. Використання інноваційної технології SeconDRY означає, що підгузники вбирають в 2 рази (в порівнянні з попереднім варіантом Dada Extra Care). Нова конструкція підгузника відразу ж утримує вологу усередині підгузника, де вона надійно вбирається. Завдяки цьому підгузник відразу стає сухим, що позитивно впливає на стан шкіри малюка. Еластичні бічні сторони гарантують дитині свободу рухів, а спеціальні плоскі еластичні резиночки в 4 рази легше стандартних круглих еластичних. Еластичний пояс гарантує краще прилягання підгузника до тіла дитини.

Нові, покращені підгузники Extra Care тепер з інноваційною технологією SeconDRY, яка дуже швидко розподіляє вологу усередині підгузника, не даючи шкірі вашої дитини потіти. В результаті шкіра дитини відразу стає сухою.
Підгузки виготовляються без використання молекулярного хлору або ароматизаторів, щоб мінімізувати ризик алергічної шкірної реакції. Вони не порушують мікробіологічний баланс шкіри і підтримують природну мікрофлору дитячої шкіри.

Dada – єдиний підгузник в Польщі, створений у співпраці з Інститутом матері і дитини. Дерматологически протестований в інституті Дерматест заради вашої дитини.

Додаткова інформація

Вага 2.335 кг
Розміри 33 × 18 × 20 см
Розмір

4

Виробник

Dada

Кількість шт. в упаковці

82

Вага дитини

7-16

Підписатися
Сповістити про
guest
Найновіше
Найстаріші Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі